laulaminen - ilo - energisyys - ystävyys - jakaminen - huumori - leikkisyys - sanoma - virsi

perjantai 15. marraskuuta 2013

Pyhä-levy ilmestyi!

Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet todella muistorikkaita! Ensin saimme käsiimme loistavilta äänittäjiltämme demo-levyt, joita kuuntelimme suurella hartaudella. Miltä kuulosti? Mikä tuo ääni oli? Missä se kaiku on? Jopas soolot tuntuvat mainioilta! Onhan meillä kyllä Suomen TOP-solistit! Kylläpä voidaan olla kokonaisuuteen tyytyväisiä! Urkuri on todella hyvä! Jussilla klarinetti taipuu moneksi...

Sitten tekstien kimppuun. Tuo näyttää meidänlaiselta. Jälleen kerran Lotta Vuorma onnistui taikomaan sellaiset kannet, että kelpaa esitellä! Ottipas Eveliina Mustonen nyt hyvät ja edustavat kuvat meistä! Näytämme ilmiselvästi paremmilta, kuin luonnossa :). Ammattilaisia on hyvä käyttää!

Tällä viikolla saapuivat levyt. Joverecin kautta ennakkomyynti oli sujunut hyvin. Pitää vain saada levyjä maailmalle, jotta ihmiset pääsevät nauttimaan tuotannosta. Sitä tapahtuukin nyt koko ajan. On mukavaa, että todella hyvää palautetta on tullut. Kiitos siitä!

Jari

1 kommentti:

  1. Herkistyy inehmo täällä kuunnellessaan Pyhä-levyä.. Iloisin mielin käärin kolmesta tilaamastani kaksi lasten perheiden joulupaketteihin; yksi jää omaksi ilokseni. Kiitos!

    VastaaPoista